Aron - No One Like You (Videoclip Info Artist nou)

Portofoliul Global Records s-a marit cu inca un artist tanar, ARON care a lansat single-ul de debut, No One Like You. Piesa a fost compusa si produsa de Vanotek in studioul Smash Production impreuna cu Adriana Rusu, Alexandra Tirtirau, Ionut Catana (The Code), dar si Aron. Vanotek si The Code sunt cei care au compus si produs piesa I’m Coming Home, semifinalista la Selectia Nationala Eurovision.


Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui San, povestea videoclipului fiind despre povestea de iubire dintre noi indragostiti, el este bantuit de prezenta ei pe care o vede in toate persoanele din jurul lui.

“Sunt foarte emotionat odata cu lansarea primului meu single “No One Like You”. Ii multumesc lui Vanotek pentru piesa si pentru incredere, iar celor de la Global Records pentru ca m-au acceptat in familial or”, a declarat Aron.

Aron este un tanar de 18 ani, din Zalau, care studiaza la Budapesta. Este cunoscut publicului din Romania in urma participarii la X Factor. Un artist talentat care promite si care poate deveni un nume in industria muzicala din Romania. Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana.Cum vi se pare single-ul de debut Aron? Pare un tanar promitator?

Aron | Download at iTunes | Official Site | Twitter | Facebook | Instagram

Videoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above