Cel mai impresionant cover după Mădălina Manole











Au trecut 6 ani de la moartea Mădălinei Manole. Artista ar fi împlinit azi 49 de ani. Rămân în urma ei o mulţime de melodii fredonate de toată România, iar o parte dintre artişti i-au preluat cântecele.

Feli a făcut cel mai impresionant cover, la Marea Unire ZU. A cântat împreună cu The TM Groove piesa "Tu n-ai avut curaj", live, la Radio ZU.


Info
Mădălina Manole, pe numele real Anca Magdalena Mircea, s-a născut pe 14 iulie 1967 în judeţul Prahova şi a murit la Otopeni, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani după ce a băut un pesticid foarte toxic, Furadan.
Supranumită „Fata cu părul de foc”, Mădălina a făcut parte din Cenaclul Flacăra, colaborând cu mai mulţi artişti ai anilor ’80. În 1988 a câştigat o menţiune la Festivalul de Muzică de la Mamaia, cu piesa „Un om sentimental”, iar începând cu 1990, melodiile ei s-au bucurat de succesul publicului, printre cele mai cunoscute piese regăsindu-se „Ei şi Ce”, „Te-am văzut mi-ai plăcut”, „Fata dragă”, „Vreau să te uit”, „A fost iubire”, „Tu n-ai avut curaj”, la care a lucrat alături de compozitorul Şerban Georgescu, care în 1994 avea să-i devină primul soţ.
În 2003, solista a divorţat, acuzându-şi soţul că a înşelat-o.
În iunie 2009 Mădălina Manole a născut un băieţel, iar câteva luni mai târziu s-a căsătorit cu iubitul ei şi tatăl copilului, Petru Mircea.
În februarie 2010 „Fata cu părul de foc” a lansat un nou album, intitulat „0 9 Mădălina Manole”.
În ziua când trebuia să împlinească 43 de ani, pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole s-a sinucis ingurgitând Furadan.

Videoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above