YellLow - Scream feat Kluster (Videoclip Info)









YellLow, trupa care ne-a uimit cu un videoclip interesant anul trecut, revine cu un single nou cu un visual impresionant: Scream. Proiectul YellLow a luat nastere prin fuziunea a doua concepte opuse: yell (digital, sharp) si low (bass, down tempo). Trupa se incadrează in aria muzicii electronice, continand o multime de elemente stilistice, de la trip-hop la experimental, pop, alternativ, dub, soul.
Cred ca dupa videoclipul si single-ul asta, YellLow devine unul dintre cele mai interesante proiecte romanesti, au combinat un sound care a devenit comercial in SUA (dubstep) cu un video artistic si foarte twisted. PLAY!



Lansarea celui mai nou videoclip al trupei YellLow, „Scream”, a fost intampinata cu strigate de bucurie de cei prezenti la concert. Prieteni, fani si curioşi, acestia au umplut Sala Berlin a Clubului Control si au dansat impreuna pe ritmurile celor mai pasionante melodii electro-soul.

In deschiderea concertului, Charisma Quartet a incalzit atmosfera si i-au pregatit pe cei prezenti pentru spectacolul ce avea sa urmeze. Membrii YellLow au fost insotiti pe scena de invitati de seama, printre care si Andrei Popa (chitaristul Loredanei Groza), Alexandru Cotoi (HaHaHa Production) si Rares Bartos.Dupa un inceput de poveste cu melodia „Crimson”, ce a cucerit inimile celor ce aveau sa devina fanii YellLow, cei patru artisti se indreapta acum spre succesul binemeritat si spre lansarea primului lor album. http://www.urban.ro/

Atat de tare ne-a placut si primul videoclip YellLow incat l-am pus in topul celor mai tari videoclipuri din 2012! Ce ziceti de "Scream", merita un SHARE?
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above