YellLow - Crimson (Videoclip Info)







 

Proiectul YellLow a lansat primul videoclip - Crimson. Trupa formata din Radu, Luiza si Andi a dat o petrecere de lansare serile trecute intr-un club din centrul Bucurestiului. Am ajuns intamplator la lansarea noului si primului videoclip YellLow joi seara si m-am bucurat sa vad ceva atat de interesant din mana unei echipe romanesti. Personajele principale sunt Alice in Wonderland-ul electro si un iepure cu un cap mare care o atrage pe naiva Alice dupa el prin padure, prin cluburi si prin tot felul de scenarii urbane.
De la evenimentul de lansare nu a lipsit nici capul de iepure, nici fumul si nici baloane cu YellLow. Membrii trupei ne-au scris ca "reactiile pozitive la adresa piesei ne’au facut sa facem si un clip , pe care l-am dorit putin nebun, sa mearga mana in mana cu atmosfera dark din Crimson."
Daca vreti o pauza de la fetele care danseaza pe boxe si scenele de pe malul marii, mai jos aveti Crimson, o poveste urbana ce merita un PLAY, cel putin!



YellLow este un proiect post-soul format din Radu Anghel (bass), Luiza Popescu (voce) si Andi Petreanu (synths). Trupa a debutat in 2010 cu singleul Naive , si a trecut pana acum prin multe schimbari de forma. Piesa “Crimson” vine dupa o pauza de meditatie, si este fix ce trebuia sa se intample cu ei in momentul asta. Piesa este un pachet lucrat pe parcursul a doi ani, in diferite forme, ajuns in stadiul final in mainile lui Alex Cotoi.

Mihai Militaru, 360view, este producatorul si omul care a facut vizualele cu mapping.Actrita principala este Mariuca Teiu (Meg Wi), make-up-ul semnat Diana Ionescu si outfitul Laura Lazar. Iepurele este un personaj aparte si da twistul psihedelic al mixului. Ioan Penu este creatorul acestui personaj si un fotograf foarte inspirat. Pe Ioan l-am cunoscut la mare, anul trecut, am vazut pozele cu Rabbit si am iubit proiectul instantaneu. Am decis atunci ,aproape inconstient , ca vrem un clip cu iepuri :)



Povestea este ciclica iar conceptul este scris inca de la inceput pe oglinda , dupa un citat sexy-grunge, Kurt Cobain: “it’s better to burn out than to fade away”.

YellLow urmeaza sa intre in studio cat mai repede pentru primul album. In toamna urmeaza un nou single prin care se face trecerea un nivel mai sus pe energy scale :) Sa speram ca vor merge inainte cu concertele din cluburile bucurestene.

Cred ca YellLow e un proiect indraznet pentru Romania insa exista public pentru muzica lor, nu-i asa? Va place?
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above