💖Geo Da Silva - 1, 2, 3 feat. Laydee Di (Videoclip Lyrics Versuri Info)             Geo Da Silva, unul dintre cei mai cunoscuți DJ și MC din România, colaborează cu Laydee Di și lansează „1, 2, 3″. Inspirat din perioada anilor ’70, clipul îmbină elemente dance cu imaginile retro, subliniate atât prin decor, cât și prin ținutele vestimentare. Fresh, plină de energie și cu versuri în limba franceză, dar și engleză, piesa este scrisă și produsă de Laydee Di, Răzvan Dediu, Cătălin Tamazlicaru și Zagga.

💖Versuri Geo Da Silva - 1, 2, 3 feat. Laydee Di


Geo Da Silva a mixat pentru prima oară într-un club aflat în apropierea orașului său natal, Timișoara. Devine cunoscut cu hitul „I’ll Do You Like a Truck” care a adunat milioane de vizualizari pe YouTube și care a cucerit topurile din întreaga lume. Piesa „I’ll Do You Like a Truck” are un succes răsunător și Geo Sa Silva pleacă în Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Australia, Brazilia, Italia, Mexic, Rusia și Singapore, într-un turneu internațional. Printre cele mai ascultate au fost „Booma Yee” (împreună cu Jack Mazzoni), „Awela hey”, „I want you” (împreună cu Mr. Sax), „Morena” (alături de Jack Mazzoni și Alien Cut), „Baila conga”, „I love u baby” și „Noaptea-i nebună”. În 2017 lansează alături de Katty S. și Niko single-ul și clipul „Makosa”. În primăvara lui 2018, Geo Da Silva colaborează cu LocoDJ pentru „This is Love”, prima piesă împreună, o poveste dance, exotică, cu influențe future pop. Urmează „Symphony” și „Eternal Love”, single-uri lansate de cei doi DJ.
Diana Sturza a.k.a Laydee Di, este o artistă din Chișinău care de-a lungul timpului a participat la numeroase concursuri și emisiuni și a cucerit publicul prin talentul și nonconformismul său. Abordarea îndrăzneață a tinerei compozitoare este ca o semnătură a casei de producție pe care o reprezintă, Nomad Music, ce îmbină atitudinea sa cu sound-ul fresh și ritmurile funk tropicale.Păreri?

Geo Da Silva | iTunes | Official Site | Twitter | Facebook | InstagramVideoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above