📌Mandinga - Bandida feat. Olivia Addams (Videoclip Lyrics Versuri Info)         Mandinga lanseaza „Bandida”, un featuring fresh cu Olvia Addams, cu versuri in limba spaniola si engleza. Single-ul este compus de Marius Dia, Alex Parker si Olivia Addams si este insotit de un videoclip in regia lui Alex Volintiru ce pune in imagini o poveste ca-n filmele cu bad boys sau, de ce nu, cu bad girls!

📌Versuri Mandinga - Bandida feat. Olivia Addams

................


„Este o piesa produsa de Marius Dia, alaturi de care am lucrat pentru #Aventura, in colaborare cu Erik. Este un om profesionist si ma bucur mult ca am lucrat impreuna! Olivia are o voce foarte puternica si s-a potrivit super bine cu a mea. Clipul a fost realizat de Alex Volintiru si a fost extraordinar sa lucrez din nou cu el si echipa lui. Suntem super multumiti de cum a iesit, mie personal mi se pare unul dintre cele mai misto videoclipuri pe care le-am lansat”, declara Barbara Isasi, solista trupei.
La finalul lui 2018, Mandinga a lansat „Soy de Cuba”, cea de-a patra piesa pe care trupa o canta alaturi de Barbara Isasi. A urmat apoi „Provocador”, iar in urma cu doua luni, „Nina Sincera”, un single despre atitudinea unei femei care se joaca cu mintea unui barbat „nebun” dupa ea.
Din 2016, Mandinga o are ca solista pe frumoasa artista, tanara talentata care in 2013 a participat la „Vocea Spaniei”, in 2016 la „Vocea Romaniei”, iar in 2018 a castigat „Te cunosc de undeva”.
Pareri?
👉Mandinga | iTunes | Official Site | YouTube | Facebook | InstagramVideoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above