💦Alex - Ploi feat. The Fat Penguins (Videoclip Lyrics Versuri Info)              Alex & The Fat Penguins se bucură de sezonul de toamnă privind cu nostalgie către lunile de vară. Noul single al trupei se numește “Ploi” și este lansat împreună cu un videoclip cu imagini din concerte.

💦Versuri Alex & The Fat Penguins - Ploi

Mor prin viață drept ca un arțar
Acră lacrima un imperiu fără țar
Jar și gheață
Sus pe munte mi-am făcut casă
Aproape de nori se îmbată, se îmbată a mea cișmea
Făcut punte

Ploi, îmi spăl inima-n ploi
Inundat-am cu vise o albastră Sahar

Ia-ți mireasă iarna tânără
Păstreaz-o în nins, nască izvoarele-n vară
Ia-ți mireasă
Pod de apă, proaspăt dat cu var
Curat ochii de nispi, am sufletu-n mortar
Trec prin foc, lumea-ntreagă

Ploi, îmi spăl inima-n ploi
Inundat-am cu vise o albastră Sahara
Sori se nasc de după nori
Eu și timpul în horă la râu într-o moară

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa "Just a Fool", lansată în urmă cu doi ani, viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – "Amiral", iar prin "Urlă Pământul" au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.
Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Tebeica (tobe).Alex & The Fat PenguinsTwitter | Facebook | InstagramVideoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above