💃The Different Class - Dancer (Videoclip Lyrics Versuri Info)The Different Class lansează "Dancer", o piesă ce vorbește despre partea irațională și animalică a fiecăruia dintre noi. Aceasta este însoțită de un vizual hipnotizant și provocator.

💃Versuri The Different Class - Dancer

arzi supernovă într-un dans fin
nu ai simțit că mergi spre declin
când ai facut ultimul pas zâmbeai

îmi ascundeai in locuri nepătrunse
sute de gânduri neajunse
din ochi mi le cereai

fiartă faci doar ce îți vine
știi să-i faci să se închine
dar cânt te iau înapoi ai film doar cu noi doi
speram

sunt dependent de tine aur
mă tragi în foc mă faci tezaur
dacă ma lași acum nu mai am nici un drum spre tine
să te-aduc înapoi

am două, trei danseaza mult
le cheamă baby
de omul lor nu mă ascund
crede că-s crazy

i got a fast-track killer girl
she calls me baby
the savage kind my dancer girl
she was my lady

💃 Videoclipul completează melodia și îi prezintă pe actrița Roxana Văduva și pe Cris Paul, solistul și chitaristul The Different Class. Cele două personaje "nu se ascund", chimia dintre ele, atingerile și întreaga atmosferă fiind foarte incitante. Clipul prezintă o serie de instincte "întunecate" care sunt acceptate și, mai ales, asumate.
🔊 The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice îmbrăcate în culorile instinctelor primare. Muzica trupei apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate. Întotdeauna vrea să ajungă fata în față cu oamenii care rezonează cu ea, iar împreună cu aceștia pătrunde în cele mai obscure zone ale minții și deschid toate sertarele.
💃 Trupa s-a înființat în 2013, având la activ numeroase concerte și un album. Prima jumătate a anului 2018 a însemnat pentru The Different Class producția și lansarea EP-ului "Allow", format din cinci single-uri (Heat, Lust, Pride, Trust și Allow) și începutul colaborării cu producătorul muzical Sași Vuscan. În prezent, membrii formației lucrează la un nou album.💃The Different Class✔ | iTunes | Official Site | Twitter | Facebook | Instagram | YouTube🎶🎞Videoclipuri 🎼HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above