👉Allexinno - Joanna feat. Starchild (Videoclip Lyrics Versuri Info)

“Am compus “Joanna” gandindu-ne la o frumoasa fata care ne-a impresionat pe amandoi“, declara Allexinno si Starchild. Pana la filmarea videoclipului, ramane un mister cine este Joanna si cum i-a “atins” pe baieti.

Versuri Allexinno & Starchild - Joanna

Ma’ name is Joanna ‘oana ‘oana,
Nananananana, nananananana,
And i wanna wanna wanna…
Nanananananana nanana nana.
I met my dream girl,
Oh sweet Johanna,
She’s all over
All over my mind,
My little diva,
I’ll pull you under,
Make your body
Surrender to mine.
Alalalala long long,
Alalalalala long long,
The way you whine your body,
Oh you are so naughty.
Alalalala long long,
Alalalalala long long,
I’ll give you love,
Give my love everyday.
Ma’ name is Joanna ‘oana ‘oana,
Nananananana, nananananana,
And i wanna wanna wanna…
Nanananananana nanana nana.

Piesa se anunta a fi un adevarat hit, la doar cateva zile de la lansare, “Joanna” adunand peste o suta de mii de vizualizari pe Youtube. Piesa este in limba engleza si reprezinta o compozitie proprie a celor doi, urmand ca in viitorul apropiat sa beneficieze si de un videoclip.
“Ne asteptam sa fie placuta de public, avem cam acelasi sentiment care l-am avut cu “Senorita”, insa fanii ne-au surprins si de aceasta data si au primit foarte bine piesa. Doar in doua zile de cand am incarcat-o pe contul nostru de YouTube a fost vizualizata de peste 100.000 de ori”, declara Allexinno si Starchild.
Allexinno & Starchild s-au lansat in vara lui 2011 cu piesa “Senorita”, hit international care a fost numarul unu in tari din Europa si Orientul Mijlociu. Patru luni mai tarziu, cei doi au lansat un al doilea single, “Bailamos”, urmand acelasi stil si cucerind publicul din Romania si de peste hotare. Lucrurile nu s-au oprit aici si incepand din vara lui 2012 si pana in prezent, artistii si-au completat lista pieselor de succes cu “Nada sem voce” si “Tot Tu”, prima lor piesa in limba romana.Ţi-a plăcut?

Allexinno | iTunes | Official Site | Twitter | Facebook | Instagram | Google+ | YouTubeVideoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above