Robin - Milloin Nään Sut Uudestaan? feat. Kasmir (Videoclip Lyrics Versuri Info)

Finnish pop star Robin Packalen, commonly known as just Robin, continues with the promotion of his fifth studio album “Yhdessä” (English: Together), which was released on October 9th via Universal Music.

Lyrics Robin - Milloin Nään Sut Uudestaan? ft. Kasmir

Ympärillä ihmisii, muut mun tuttui, mä en tiiä niistä mitään.
Vaan kasvoja, unohdettuja tarinoita mun mielessä.

Mä haluun et sä ymmärrät, tahallani en tee tätä, joka sana suoraan sydämestä, mut silti, mä luulen et sä luulet, et nää samat jutut kuulee eri mimmit eri kaupungeissa, katot silmiin, en tunnista mut, silti kysyt milloin nään sut uudestaan.

Mun korvissa kuhisee, sun suu liikkuu niin ku se ois hidastettu, vaan kuvia, ilman ääntä voi jäädä vaan arvailemaan.

Mä haluun et sä ymmärrät, tahallani en tee tätä, joka sana suoraan sydämestä, mut silti, mä luulen et sä luulet, nää samat jutut kuulee, eri mimmit eri kaupungeissa, katot silmiin, en tunnista mut, silti kysyt millon nään sut uudestaan.

Millon nään sut uudestaan.
Millon nään sut uudestaan.

Sun sanojes mukaan mä oon muka sun, vaikken tiedä nimees, mut haluisin tietää. Ollaan nähty muttei tunneta. Haetaan vauhtia muualta mut silti..

Mä luulen et sä luulet, nämä samat jutut kuulee eri mimmit eri kaupungeissa, katot silmiin en tunnista mut, silti kysyt milloin nään sut uudestaan.

Millon nään sut uudestaan.
Millon nään sut uudestaan.

The track includes the collaboration of Finnish singer, musician and record producer Thomas Kirjonen, known as Kasmir. It was released as a single on October 5th.
The music video directed by Mikko Harma was premiered through Vevo on November 11th.Robin | iTunes | Official Site | Twitter | Facebook | Instagram | Google+Videoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above