Britney Spears, Ariana Grande si Sia la iHeartRadio Music FestivalBritney Spears a fost una dintre cele mai tari aparitii de la iHeartRadio Music Festival si a adus-o o bucatica din showul pe care il are in orasul jocurilor de noroc, alaturi de Ariana Grande, Sia si multi altii.

iHeartRadio Music Festival a avut loc la Las Vegas, iar pe scena au mai urcat Ariana Grande, Pitbull, Sting, Usher, Zedd sau Florida Georgia Line, care i-au adus alaturi de ei pe cei de la Backstreet Boys.

Britney si-a facut o adevarata intrare in arena, venind din mijlocul fanilor, costumata fiind ca un adevarat comandant de trupe, pe ritmurile Work Bitch. Din setlist nu au lipsit Womanizer, Do You Wanna Come Over, de pe noul ei album, Toxic, Stronger si Make Me, pentru care l-a adus alaturi de ea pe G-Eazy.


Sia a venit cu un show care le este deja cunoscut celor care au apucat sa o vada live anul acesta. Din setlistul de 20 de minute al australiencei nu au lipsit Cheap Thrills, Elastic Heart, Titanium sau Chandelier.


Ariana Grande a revenit la ganduri mai bune dupa succesul moderat si a semnat din nou cu managerul Scooter Braun, asta e de fapt vestea acestui weekend si nu showul pe care tanara cantareata l-a facut la iHeartRadio Music Festival. Ariana a trecut prin cele mai recente hituri ale sale: Into You, Be Alright si Everyday, pentru ca apoi sa il aduca pe Zedd pentru Break Free si sa incheie cu Side to Side si Dangerous Woman.


Britney Spears se afla in promovarea noului ei material de studio, Glory, care pana acum a dat un singur single oficial, Make Me, dar mai multe single-uri promo printre care Don't You Wanna Come Over sau Clumsy. In plus, a bifat cateva aparitii fie la emisiuni - Carpool Karaoke- fie la evenimente, cum a fost cazul MTV VMA.

Cum vi s-au parut showurile?

Videoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above