💋Karym - Sunt Aici (Videoclip Lyrics Versuri Info)



4K

 

Dupa colaborarea cu Adrian Tutu pentru balada „Nu vrei”, Karym lanseaza primul single solo – „#SuntAici”, prin care transmite un mesaj pozitiv. „Pentru ca vad… stiu… inteleg… simt… imi pasa… Pentru ca vreau, pentru ca pot… Pentru ca meriti. Pentru toate astea… #suntaici”, este mesajul pe care artistul incearca sa-l promoveze in noua piesa. „#SuntAici” este produsa de Madalina Dumitru (Mellina) si co-produsa de Mango Records, si este doar inceputul unui sir de mesaje puternice pe care Karym doreste sa le transmita in piese cu impact emotional.

Versuri Karym - #SuntAici

Nu ma gasesti si stiu ca doare
Si parca ma vezi in fiecare, in fiecare om
Te uiti catre cer si catre soare
Parca ma vezi in fiecare

Atunci cand strigi, eu te aud
Te ridic daca-i cazut
Sunt aici, sunt aici cu tine
Atunci cand simti ca te-ai pierdut
Si lacrimile cad pe rand
Sunt aici, sunt aici cu tine

Spune-mi te rog ce te mai doare
Si ii gasesc eu vindecare , in orice fel si chip
Ma uit catre cer si catre soare
Parcate vad in fiecare

Atunci cand strigi, eu te aud
Te ridic daca-i cazut
Sunt aici, sunt aici cu tine
Atunci cand simti ca te-ai pierdut
Si lacrimile cad pe rand
Sunt aici, sunt aici cu tine

Si-atunci cand simti ca nu mai crezi
Te invat iar sa visezi
Nu te mai las, si maine si azi sunt cu tine
Cand deasupra ta sunt numai nori
Ii transform pe toti in flori
Nu uita sunt aici pentru tine

Piesa „#SuntAici” se bucura si de un videoclip de imagine filmat in 4K si este regizat de Raluca Nastase, in care isi fac aparitia si cativa artisti de top: Andreea Antonescu, Celia, Mellina si Yamira. Misiunea vedetelor este de a amplifica mesajul pozitiv si de a-i incuraja pe oameni sa se ajute neconditionat in orice situatie.
„Colaborarea cu Mellina a fost pentru mine o provocare, in primul rand pentru ca lucram cu detinatoarea trofeului “Strongest Message”, „RMA 2014”, cu hit-ul „Poza de album” ft. Vescan. „#SuntAici” este o piesa sensibila care poarta un mesaj pozitiv in spatele caruia se poate regasi absolut orice persoana, indiferent de varsta, sex, religie, orientare. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect, in special vedetelor care au acceptat sa apara pentru a ne ajuta sa ducem mesajul piesei cat mai departe. Multumesc Andreea Antonescu, Celia, Mellina, Yamira, Raluca Nastase, Robert Marooni, Mango Records si The Squad PR Agency. Va astept pe pagina mea oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial„, a declarat Karym 
Mellina, producatoarea piesei „#SuntAici”, se declara incantata de colaborarea cu artistul: „Karym este un artist foarte talentat, care promite multe, am lucrat foarte usor cu el, e un profesionist si piesa i s-a potrivit perfect. Nu uitati ca va astept la scoala de canto Tralala School.”



Karym | iTunes | Official Site | Twitter | Facebook | Instagram | Youtube



Videoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above