🎉Lucian Barbulescu - Azzido feat. Dj Sava (Videoclip Info)





 

Dj Lucian Bărbulescu îţi aduce o piesă care pur şi simplu cheamă vara! "Azzido" s-a lansat marţi şi nu e un titlu de single, e o stare de spirit! După ce l-ai văzut de multe ori alături de Adi Mihăilă - The Hitman în nopţile albe din cadrul ZU Party Romanian Tour, DJ Lucian Bărbulescu te provoacă la dans, energie şi multă nebunie! "Azzido" este compusă de Ciprian Blaga şi DJ Sava, iar videoclipul este regizat chiar de Lucian Bărbulescu şi este o incursiune haioasă, energică, fără un scenariu prestabilit, de dimineaţa până seara, prin cele mai cool locuri din Bucureşti.


"Azzido" nu este prima experienţă de regizor pentru Lucian Bărbulescu. "Azzido... Cine nu-şi aduce aminte de Azzido Da Bass - Dooms Night?! De acolo a pornit totul, hai să-i zicem un 'tribut' pentru câte boxe s-au rupt la propriu în vremea aceea... O piesă de club, de dans, de rupt tenişii în vara lui 2016. 'Vinovatul' principal a fost DJ Sava, care a lucrat în studio împreună cu băieţii lui şi a ieşit 'Azzido', iniţial doar un ghid tras de către Ciprian Blaga, care a şi rămas vocea de pe piesă.

Pentru orchestraţia piesei au mai lucrat Claudio Cristo, DJ Bonne şi Răzvan Matache", spune Lucian, care lucrează la alte două piese, ce vor fi lansate în următoarele luni.



Lucian Barbulescu | iTunes | YouTube | Twitter | Facebook | Instagram



Videoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above