Joey Cook and The Partyraddlers - Bones (Videoclip Info)









Abordând o temă ușor sinistră și oferindu-ne un drum prin lumea voodoo din New Orleans, fosta concurentă American Idol, Joey Crook lansează primul ei videoclip, „Bones”. Piesa face parte din albumul de debut al artistei care va fi lansat în curând.


Foștii concurenți American Idol din sezonul 14, dar și prieteni, Joey Cook și Quentin Alexander, au colaborat pentru a realiza videoclipul lui Cook și al trupei sale, The Partyraddlers. „Bones” a fost regizat de Matthew Thompson și produs de FAM! Productions. Videoclipul pentru piesa cu o tentă ușor sinistră se deschide cu imaginea lui Joey Cook, când aceasta merge pe o stradă pustie, pictată ca un schelet în timp ce cară o găleată plină de vopsea. Alexander își face intrarea dramatică în aproprierea refrenului, adăugând o tensiune vocală versurilor interpretate de Cook.



„Voiam să abordăm un vibe voodoo reprezentativ pentru New Orleans. E ca și cum Quentin Tarantino ar întâlni True Blood. Cred că acest cântec spune multe despre mine și Quentin în încercarea de a ne despărți de imaginea noastră de la American Idol și de a arăta oamenilor cine suntem noi de fapt ca artiști.”, declară Joey Crook într-un interviu.

Single-ul este extras de pe albumul de debut al lui Cook care urmează să fie lansat în luna mai a acestui an. Joey Cook a terminat pe locul 7 la American Idol. În 2013 a fost în turneu cu trupa indie Mammoth Indigo. În 2015, a colaborat cu trupa Postmodern Jukebok pe partea de vocal pentru piesele „Hey There Delilah”, „Sugar, We’re Going Down” și „Say My Name”.
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above