RAM ft Kim Kiona - Miss You (Videoclip Lyrics Versuri Info)









 

După single-uri ca "RAMelia", "RAMore, "End of Times", "Someone Like You" si "Don't Give Up", RAM Boon lanseaza inca un single de pe albumul lui de debut "Forever Love". Cea mai noua piesa care primeste videoclip si release e "Miss You", o colaborare cu vocalista Kim Kiona. "Miss You" este cea de-a treia colaborare dintre olandezii RAM si Kim Kiona, dupa "End Of Times" (impreuna cu James Dymond) si "Till The End" (impreuna cu Talla 2XLC), piese care au avut un real succes. Aceeasi soarta o va avea si "Miss You", una dintre bijuteriile vocale de pe albumul uplifting trance al lui RAM, lansat anul trecut de acesta in memoria sotiei sale, Amelia.

Lyrics RAM ft Kim Kiona - Miss You

ad If you know how I feel
You won't go but make me heal
I have seen many tears
I'm in between hope and fears
One more day until the end
Don't take away another friend
I wish on a star
For us to get together

One more day until the end
Don't take away another friend
I wish on a star
For us to get together



Se vede clar ca "Miss You" e compusa din suflet, fiind un mesaj pe care RAM il transmite Ameliei, trecuta de curand in nefiinta. Kim Kiona isi face perfect treaba de vocalista cu experienta, demonstrandu-ne inca o data ca putine persoane o egaleaza pe zona de uplifting trance.



Videoclipul pentru "Miss You" a fost lansat azi, in timp ce release-ul a fost scos pe piata ieri, prin Grotesque Music, casa de discuri a lui RAM care se afla sub umbrela Black Hole Recordings. Nu stim care va fi urmatorul single de pe albumul "Forever Love", insa cert e ca tot ce am auzit pana acum de pe acest material a sunat excelent: "RAMelia" (feat. Susana) si "All Gone" (colaborare cu Andy Moor si Christina Novelli) sunt preferatele noastre. http://www.urban.ro/

Care e piesa voastra preferata de la RAM?
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above