Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt - Lost without you (Videoclip Info)







 

Afgo si Liviu Hodor bifeaza cea de-a doua lor colaborare, Lost Without You, iar de data aceasta il coopteaza si pe Jack Hawitt. Piesa apare cu un videoclip filmat atat la noi, dar si pe strazile Londrei, acolo unde Jack locuieste. Cu o poveste romantica, ancorata in cotidian, care exprima emotii unice, videoclipul este regizat de catre iRonic si a fost filmat atat in Romania, in Cluj si Bucuresti, cat si in Londra. La fel ca in cazul primei lor colaborari, piesa "Lost Without You" continua linia si stilul clubbing, deep house si este sustinuta de vocea lui Jack Hawitt.





Single-ul "Lost Without You" este compus de catre Afgo, Liviu Hodor, Eugeniu Albu si Jack Hawitt. Afgo si Liviu Hodor sunt si compozitorii piesei "You (In My dreams), prima lor colaborare.

Afgo este un tanar DJ care a cucerit publicul clubbing cu mixurile si remixurile pe care le face, dar si cu single-ul "Deja de Ser". Jack Hewitt este un artist originar din UK, care a lansat 3 EP-uri alaturi de Parnell Page si a compus numeroase soundtrack-uri de teatru, film si proiecte online. Liviu Hodor a lansat mai multe hituri alaturi de Mona: Unde-i dragostea, Je t'aime sau Sweet Love. http://www.urban.ro/


Va place noua lor colaborare?
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above