🎫Zdob si Zdub - Sunt hoinar, sunt lautar (Videoclip Lyrics Versuri Info)







         Formatia de hardcore moldovenesc Zdob si Zdub lanseaza un nou videoclip, pentru piesa "Sunt hoinar, sunt lautar", extrasa de pe cel mai nou album. Acest single face parte din albumul-compilatie “20 de veri” ce urmeaza a fi lansat in Romania pe 17 ianurie 2016. Piesa a fost inspirata de filmul cult “Lautarii” (1971) al regizorului moldovean Emil Loteanu.

Versuri Zdob si Zdub - Sunt hoinar, sunt lautar

Foaie verde, trei salcii,
N-am nevasta, n-am copii,
Casa n-am, si n-am parale,
Numai cantece de jale.

Foaie verde, bob naut,
De ce mama m-ai nascut,
Sa cutreier lumea toata,
Sa sparg inime de fata.

Foaie verde, duhuri sfinti,
http://Versuri.ro/w/ghfeid
Tata m-a invatat sa cant,
Si la fluier, si la dramba,
Si la muchie de lin mai.

Foaie verde, varf de cruce,
Cantecul in cer ma duce,
Maica-i Domnului sa-i cant,
Ca e jale pe pamant.

Ideea clipului ii apartine regizorului Igor Cobileanski. E un “road-movie” in care Zdubii apar in ipostaza lor fireasca - in rolul unor lautari rock. Ca si “muzicantii din Bremen”, incarcati cu valize si instrumente, Zdubii cutreiera pamantul in lung si lat ca sa aduca bucurie publicului. Drumurile si turneele – aceasta e viata artistilor.
In drumul lor, protagonistii clipului intalnesc oameni care pornesc cu ei in calatorie. Intr-un mod magic, muzica Zdubilor ii transforma pe acesti oameni in artisti, descoperindu-le talentele ascunse. Caci fiecare om are un dar ascuns si un rol special in spectacolul vietii.
„Sunt hoinar, sunt lautar” e al cincilea clip filmat de cineastul Igor Cobileanski pentru trupa “Zdob si Zdub” in cei 20 de ani de existenta a formatiei. In acest clip au fost filmate peste 20 de personalitati din lumea artei si sportului din Moldova: mimi, dresori de animale, artisti ai circului, balerine, sportivi.
Clipul a fost filmat in 3 zile in suburbia Chisinaului. In clip apare un microbus german vintage din anii ’70 “Barkas 1000”, motorul caruia s-a aprins in timpul filmarilor.



Zdob si Zdub✔ | iTunes | Official Site | Twitter | Facebook | Instagram | YouTube🎶



🎞Videoclipuri 🎼HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above