🎇Sandra N. - Obsession (Videoclip Lyrics Versuri Info)







 

Sandra N., cea pe care o stim din piesele Angel si I'm Sorry ale baietilor de la Akcent vine cu primul sau single si videoclip solo - Obsession. Cu un look fain, sexy si totusi cuminte, Sandra isi asteapta iubitul intr-un peisaj pustiu si arid. Urmariti mai sus, sa vedem rezultatul celor 20 de ore de filmari.

Versuri Sandra N. - Obsession

Uuu que tu eres mi obsession,
Uuu quiero estar contigo amor, Mi amor!
Here I am,I m hiding in the mirror,
So come get close, don't be afraid,
don't fear her, I feel so alive,
When you're getting closer next to me,
I need to touch you,
I don't wanna be here without you
Uuuu que tu eres mi obsession,
Uuuu dame un beso porfavor,
Uuu que tu eres mi obsession,
Uuu quiero estar contigo amor, Mi amor!

De regia clipului s-a ocupat Anthony Icuagu, iar filmarile nu au fost lipsite de peripetii. Echipa de filmare nu a putut ajunge la una dintre locatiile alese cu masinile si au fost nevoiti sa mearga cu doua carute.
Despre piesa Sandra a spus: In vara anului 2011 i-am trimis un demo lui Adrian Sina, cu un cover. M-a chemat la studio si am tras pentru o piesa care urma sa fie single ul sau. Acesta mi-a spus ca am potential, dar nu ma potrivesc pe acea piesa. Am insistat sa-mi mai arate piese, demo-uri, cu intentia de a cumpara o piesa. La un moment dat mi-a aratat o piesa...magica. Desi era in stadiul de demo, fara versuri, am simtit ca are ceva special. L-am rugat sa ma lase s-o inregistrez pe refren cu vocea mea. Mi-a spus ca nu mi poate vinde piesa aceea, pentru ca este pregatita sa fie single de al lui in viitor. La insistentele mele, am inregistrat refrenul si am inventat pe moment versurile. Dupa doua saptamani m-a sunat si m-a chemat la studio sa ma anunte ca va lansa aceasta piesa ca single. Piesa "Angel" a fost un succes, iar faptul ca a fost feat. Sandra N. mi-a asigurat un debut bun pe piata muzicala.
Anthony Icuagu este responsabil si de cel mai nou videoclip al celor de la Akcent pentru piesa Chimie intre noi, primul lor single in romana dupa o perioada de timp. I'm Sorry e una dintre melodiile lor cu cel mai mare succes in ultima vreme si nu doar in Romania, iar Angel a fost un hit al anului 2011. Sandra N. a facut inclusiv un dupa piesa Euphoria a cantaretei Loreen, cea care a castigat editia concurusului Eurovision de anul acesta.


Enjoy 💙

💥💋Sandra N |  Official Site | Twitter | Facebook | Instagram



Videoclipuri HD| Muzică noua
Dă o notă melodiei şi videoclipului de mai sus / Rate the song and the video above